Michelle van de Laar
13 feb 2017

Michelle van de Laar

13 feb 2017

Directiesecretaresse/Managementassistente niveau 4
Barcelona, Spanje


Ik heb 6 maanden stage gelopen in het mooie Barcelona! Ik heb deze tijd echt als een toptijd ervaren! De stad Barcelona is echt super mooi en ook het uitgaan is erg leuk. Mijn stagebedrijf was ook helemaal top! Ik had super leuke en gezellige collega’s en ik heb er dingen geleerd die ik later ook kan gebruiken bij mijn toekomstige baan. Mijn Spaanse taal is nog wel erg matig, maar dat vond ik nogal moeilijk om te leren. Wel is mijn Engelse taal erg vooruit gegaan! Met alle hulp van Dutch Students Abroad ben ik super blij geweest. Zonder hun hulp hadden we namelijk niet zo’n mooi appartement gehad. Ook vond ik het erg fijn dat het stageadres geregeld werd door hun, in samenwerking met jezelf natuurlijk, zo hoefde je je daar niet zo druk om te maken. Dus al met al, was dit een tijd om nooit te vergeten! 🙂